TEAB

Café met terras, kleine keuken en een bedrijfswoning in het centrum van Enkhuizen

VMH5-2664
Vraagprijs exploitatie: € Tegen elke redelijk voorstel Huurprijs onroerend goed: € 3.110,00 ex BTW pm

Te koop aangeboden door HVAB Horecamakelaardij:
Café met terras, kleine keuken en met woning in Enkhuizen

Type horeca:
Café met terras en kleine keuken met woning/ appartement

Status:
Nieuw in verkoop

Soort/locatie:
Zicht locatie nabij haven en centrum

Plaats/ regio:
Toeristen plaats Enkhuizen Noord-Holland

Omschrijving omgeving:
Enkhuizen, gelegen aan het IJsselmeer en het Markermeer. Enkhuizen is een van de oudste havenstadjes aan deze 2 wateren met een rijke maritieme geschiedenis. In de zomermaanden bruist dit stadje van de activiteiten dankzij de aanwezigheid van maar liefst 5 recreatiehavens, waar duizenden recreatievaartuigen en zeilboten aangemeerd liggen. Enkhuizen is  een geliefd vertrek- en aankomstpunt voor de bekende “Bruine vloot,” waarmee prachtige zeiltochten op het Markermeer en het IJsselmeer worden gemaakt.

Naast haar maritieme charmes biedt Enkhuizen een diverse selectie aan horecagelegenheden en winkels, waar bezoekers kunnen genieten van lokale culinaire hoogstandjes en winkelplezier. Het Sprookjesbos en het openluchtmuseum in de stad bieden veel vermaak en een inkijkje in de historie van de regio, met historische gebouwen en ambachtelijke demonstraties.

Enkhuizen is strategisch gelegen tussen de provincies Flevoland en Noord-Holland, met toegang tot zowel het Markermeer als het IJsselmeer, wat deze stad met stadsrechten tot een unieke bestemming maakt voor watersportliefhebbers en toeristen. Daarnaast heeft Enkhuizen een regio functie.

Bovendien staat Enkhuizen bekend om haar levendige evenementenkalender, met onder andere een jazzfestival, kerstmarkt, winter-fair, cultuurfestival, Lappendag, American weekend en de Dikke Hikdagen. Deze evenementen trekken zowel de lokale bevolking als toeristen en publiek uit de omgeving aan en dragen bij aan de bruisende en levendige sfeer van de stad.

Omschrijving object:
Dit charmante en gezellige café met een aantrekkelijk buitenterras bevindt zich in het hart van Enkhuizen, op loopafstand van de havens en winkelgebied en het NS-station. Het bedrijf is onlangs volledig gerenoveerd, waarbij alle aspecten zoals elektriciteit, meubilair en inrichting zijn vernieuwd en aangepast aan moderne normen. Bovendien is het bijbehorende woongedeelte grondig gerenoveerd en voldoet nu aan de eisen van een modern en eigentijds appartement.

Het terras aan de voorzijde is een geliefde plek voor gasten, of ze nu komen voor een drankje of een heerlijke kop koffie, zodra de eerste zonnestralen van het voorjaar zich laten zien tot de laatste warme dagen van de nazomer aan. Zelfs op een prachtige winterse dag kunnen echte liefhebbers er genieten van dit gezellige deels verwarmde terras.

Binnen wordt u verwelkomd in een modern café met een sfeervolle inrichting, inclusief diverse hoge tafels en een gezellige U-vormige bar. Een professioneel muzieksysteem zorgt voor de juiste sfeer, terwijl u kunt genieten van een goed glas bier of wijn. De vriendelijke gastvrouw en het personeel staan altijd klaar om u te voorzien van uw favoriete drankje en een leuk gesprek.

Tijdens de weekenden richt het bedrijf zich iets meer op een jonger publiek, waardoor er een veelzijdige en dynamische sfeer ontstaat. Bovendien bestaat de mogelijkheid om het aanbod uit te breiden met een kleine selectie gerechten uit de kleine keuken.

Kortom, dit veelzijdige etablissement biedt talloze mogelijkheden en kan eenvoudig worden uitgebreid om aan te sluiten bij de wensen van het publiek. Dit is de mogelijkheid voor u op om deze veelbelovende en een succesvolle onderneming in het bruisende Enkhuizen over te nemen.

Kansen en kenmerken:
Uitbreiding keuken activiteiten voor terras met kleine kaart.
Toerisme en de haven plaats.
Het aantrekken van meerdere doelgroepen.

Huurovereenkomst:
ROZ  model 5 jaar met 5 Optie jaren.

NEN/ Scoop 10 certificaat:
Ja aanwezig

Bestemming:
Horeca categorie 1 t/m 3

Vergunningen:
Alle benodigde vergunningen zijn aanwezig en inzichtelijk.

Vetput:
Nee

Website:
https://www.facebook.com/bubbelsenkhuizen/

Bedrijfswoning:
Ja, Deze bevindt zich op de eerste verdieping bestaat uit een grote woonkamer met keuken gescheiden badkamer en toilet en een grote slaapkamer.

Indeling bedrijf:
Entree met voorportaal, aan de straatkant groot terras, binnenruimte verkoopruimte met de centrale bar, gescheiden dames en heren toilet, deur naar de keuken en opgang woning, achter de keuken nog een kleine magazijnruimte.

Personeel:
Op aanvraag

Terras:
Aan de voorzijde circa 40 stoelen

Openingstijden:
De Onderneming is momenteel gesloten 
Mogelijkheid tot 7 dagen per week van ’s Ochtens 06.00 uur tot ’s nachts 01.00 uur en in de weekenden tot 04.00 uur

Openbaar vervoer/ bereikbaarheid:
Dit bedrijf is goed bereikbaar met zowel auto fiets of lopend. Openbaar vervoer verbindingen als bus en trein zijn op circa 2 minuten afstand.

Bijzonderheden:
Bij elk redelijk voorstel staan wij voor open om het u te gesprek te gaan
Voor bezichtigingen of meer informatie verzoeken wij u contact op te nemen met ons kantoor.
U kunt ons bereiken via de mail op info@hvab.nl of de telefoon op 072 509 07 70.

Kijk voor meer objecten op deze site:

Horeca te huur en te koop in Enkhuizen en omgeving.

Soort:
Bar/Café/Eetcafé, Diverse

Provincie:
Noord-Holland

Plaats:
Enkhuizen

Prijs Inv/GW:
€ Tegen elke redelijk voorstel

Prijs huur:
€ 3.110,00 ex BTW pm

Bedrijfsoppervlakte:
107 m2

Verkoopoppervlakte:
75 m2

Woonoppervlakte:
78 m2

Bedrijfswoning:
Ja

Terras:
Ja

Speel automaten:
Nee

Brouwerijverplichting:
Ja

Datum van beschikbaarheid:
21 december 2023

Interesse?

Neem direct contact met ons op!

René Manten
072-509 0770
06-21208004
info@hvab.nl

Heeft u een vraag over dit object?

    * noodzakelijke gegevens