Verkocht

Lunchroom/Petit restaurant in Haarlem

VMH5-2540

Te koop aangeboden door HVAB Horecamakelaardij: Lunchroom/ Petit restaurant met Party- en Catering activiteiten gelegen in de Waarderpolder.

Type Horeca:
Lunchroom/ Petit restaurant met Party- en Catering activiteiten.

Soort/locatie:
Industriegebied “De Waarderpolder” aan een doorgaande weg [zichtlocatie] op 2 minuten van de A-200 Haarlem Amsterdam

Plaats/ Regio:
Haarlem

Bestemming:
Bedrijvigheid Horeca

Vetput:
Aanwezig

Website:
https://seacottage.nl

Omschrijving object:
Dit prachtige bedrijf is gelegen in de Waarderpolder. Een groot industrieterrein in de directe omgeving van Ikea, Gamma, Technische Unie en vele tientallen andere bedrijven.
De onderneming heeft zich in de loop der jaren gespecialiseerd in goede lunch, catering en broodjesservice. Daarnaast wordt er een beperkt vis-assortiment gevoerd zoals kibbeling, broodje paling en zalm. U wordt geholpen door een enthousiaste ondernemer met leuke bediening die de onderneming al bijna 25 jaar runt.
Aan de voorzijde bevindt zich een zonnig terras met uitzicht over een deel van het industrieterrein. Langs de doorgaande weg komen per dag vele duizenden auto’s langs. Traffic genoeg dus. Op de 1ste verdieping bevindt zich een zaal waar feestjes, zakelijke lunch, vergaderingen en borrels kunnen worden gehouden. Op de begane grond een compacte maar overzichtelijke keuken met koel- en opslagruimte.

Een mooi bedrijf met diverse expansiemogelijkheden. De onderneming wordt verkocht inclusief het onroerend goed. Het bedrijf laat mooie omzetten en resultaten zien. In een persoonlijk gesprek geven wij u graag uitleg en toelichting.

Catering:
De catering activiteiten bestaan voornamelijk uit feesten en partijen op locatie, broodje service, koud-&warme buffetten, bittergarnituur en barbecues. Bij de overname zit een bedrijfswagen. Op het buitenterrein bevindt zich een zeecontainer met materialen.

Indeling van het bedrijf:
Ruim en zonnig terras voor de zaak. Entree op de kop van het bedrijf, diverse tafeltjes en stoelen, een verkoopbalie met kleine vitrine. Compacte keuken, gescheiden heren- en damestoilet. Op de 1ste verdieping een kleine feestzaal voor maximaal 50 personen met keukenlift en kleine bar.

Onroerend goed:
Het onroerend goed is gebouwd 1996. Dat bedrijf is voorzien van dubbel glas. Het energielabel is op dit moment onbekend, maar zal bij een verkoop uiteraard worden aangeleverd.

Personeel:
Vrij van personeel

Terras:
Circa 50m² met circa 50 stoelen

Openingstijden:
Mogelijkheden tot 7 dagen per week [momenteel 5 dagen van 9.00 uur tot 18.00 uur]

Parkeerruimte:
Op de openbare weg

Bijzonderheden:
Voor een bezichtiging en een verdere toelichting nodigen wij u graag uit. U kunt contact opnemen met ons kantoor op 072 509 07 70 of via ons mailadres info@hvab.nl

Soort:
Lunchroom/ Dag-exploitatie

Provincie:
Noord-Holland

Plaats:
Haarlem

Perceeloppervlakte:
172 m2

Bedrijfsoppervlakte:
110 m2

Verkoopoppervlakte:
65 m2

Bedrijfswoning:
Nee

Terras:
Ja

Speel automaten:
Nee

Brouwerijverplichting:
Nee

Datum van beschikbaarheid:
25 januari 2020

Interesse?

Neem direct contact met ons op!

René Manten
072-509 0770
06-21208004
info@hvab.nl

Heeft u een vraag over dit object?

    * noodzakelijke gegevens