Verhuurd

Restaurant met zaal en woning in Westwoud

VMH-2562

Verkocht door HVAB Horecamakelaardij: Eetcafé met restaurant, zaal en bedrijfswoning, centraal gelegen in het dorp Westwoud met prachtig uitzicht vanaf het zonneterras over de landerijen.

Type Horeca:   
Café-restaurant/ zaal met terras waarvan hier de exploitatie te koop wordt aangeboden Eventueel in combinatie met het onroerend goed, ook pachten is bespreekbaar! Neem voor meer informatie over de mogelijkheden contact op met ons kantoor.

locatie:
Gelegen het Dorp Westwoud, omgeving West- Friesland [De streek] onderdeel van de Gemeente Drechterland/Westoud (provincie Noord-Holland)

Bestemming:
Horeca 2 / 3 [Café / restaurant eetcafé]

Omschrijving object:
Dit object is centraal gelegen in het dorp Westwoud met een prachtig uitzicht over de landerijen. Het object beschikt over een groot eigen parkeerterrein voor tenminste 60 auto’s. In de directe omgeving ligt de golfbaan van Westwoud die zeer bekend en geliefd is bij de spelers.

Westwoud beschikt over één grote voetbalvereniging en heeft daarnaast een rijk verenigingsleven, twee biljartclubs en is het een centrale plek voor diverse vergaderingen en bijeenkomsten. Jaarlijks worden er in het dorp op grootse wijzen carnaval en kermis gevierd, waar het bedrijf uiteraard van mee profiteert.

Het horecabedrijf is voorzien van in totaal drie zalen waarvan er sinds 2020 twee van zijn samen te voegen, namelijk de oude vergaderzaal en de grote zaal.. Een zeer compleet en grotendeels nieuwe inventaris verdeelt over de zalen en het café. Alle zalen hebben een eigen bar en toiletgroepen. De zalen zijn allemaal via een eigen ingang te bereiken, maar eveneens via de centrale entree die aan de achterzijden van het pand ligt, naast het grote zonneterras en het parkeerterrein.

Het café aan de voorzijde is voorzien van twee biljarts en een gezellige bar. De inventaris is multifunctioneel, zodat er op maat ingericht kan worden, van een grote boerenbruiloft tot een condoleance of babyshower.

De keuken is ruim opgezet en heeft een magazijn en voldoet voor zover waarneembaar aan de HACCP-normen. Een deel van de inventaris in de keuken is licht gedateerd, maar voldoet voor de huidige behoefte en is tussen 2016 en 2020 deels vernieuwd.

Indeling van het bedrijf:
Groot café met eigen entree en toiletgroepen, 3 ruime zaal accommodaties, 2 grote magazijnen, ruime centrale entree, ruime keuken met klein magazijn, koel en vriescel en bieropslag. Groot terras en parkeerterrein.

Kadastrale gegevens;
Drechterland Sectie L nr: 411 groot 2065 m2

Vetput:
Aanwezig

Personeel:
N.V.T.

Terras:
Circa 150 m2 met circa 100 stoelen

Openingstijden:
Mogelijkheden tot 7

Parkeerterrein:
Op eigen grond maximaal 60 auto’s

Neem direct contact met ons op via 075-509 077 of via het contactformulier.

Soort:
Restaurant/ Grandcafé

Provincie:
Noord-Holland

Plaats:
Westwoud

Perceeloppervlakte:
2065 m2

Bedrijfsoppervlakte:
400 m2

Verkoopoppervlakte:
350 m2

Bedrijfswoning:
Nee

Terras:
Nee

Speel automaten:
Nee

Brouwerijverplichting:
Ja

Leveranciers:
Bruikleen AP Inbev brouwerijen [Jupiter & Hertog- jan)

Datum van beschikbaarheid:
18 april 2020

Interesse?

Neem direct contact met ons op!

René Manten
072-509 0770
06-21208004
info@hvab.nl

Heeft u een vraag over dit object?

    * noodzakelijke gegevens