Verkocht

Restaurant aan het Willemsoord in Den Helder

VMH5-2610

Verkocht door HVAB Horecamakelaardij:  Zeer goed aangeschreven horecabedrijf met groot terras op A1 locatie aan Willemsoord in Den Helder.

Type Horeca:   
Restaurant met terras

Soort/locatie:
Het betreft hier een exploitatie inclusief de inventaris en de huurrechten. Op A1 Centrum locatie aan Willemsoord in Den Helder.

Servicekosten/ VVE:
€  70,35 per maand.

Bestemming:
Enkel bestemming Gemengd

Omschrijving object:
Dit betreft een zeer goed aangeschreven restaurant heeft een heerlijk terras op de zonkant. Bij binnenkomst voelt u direct de ongedwongen sfeer met een werkelijk adembenemend en sfeervol interieur.

Na een dagje heerlijk winkelen of met de boot naar Texel te zijn geweest kunt u hier terecht voor een heerlijke lunch en/-of diner. Er is een zeer toegankelijke kaart met vriendelijke prijzen en voor ieder wat wils. Daarnaast is het een ideale plaats voor bijeenkomsten, vergaderingen, seminars en workshops die kunnen worden georganiseerd op 1e verdieping. Het bedrijf wordt dan ook goed bezocht door toeristen en lokale bewoners van Den Helder. De combinatie van goed eten en het vriendelijke personeel draagt hier natuurlijk aan bij.

Dit horecabedrijf heeft een prachtige basis met hoge omzetten en goede rendementen en is mede daarom een buitenkansje voor de juiste ondernemer. De huidige ondernemers nemen dan ook met gemengde gevoelens afscheid van dit prachtige bedrijf.

Omschrijving omgeving:
Dit schitterende pand is gevestigd op Willemsoord Den Helder. Dit is van oudsher het Marine terrein waar scheepsbouw, onderhoud en zware industrie gevestigd was. Tegenwoordig is het monumentaal deel van Den Helder dat zich gaandeweg verder ontwikkelt tot open stadsdeel. Het is tevens aangewezen als het nieuwe uitgaangebied van Den Helder met toeristische attracties, museums en variatie aan horeca. Begin 2023 komt hier een prachtig nieuw aan te leggen loopbrug die voor nog meer verbinding gaat zorgen met onder andere de Beatrixstraat en de Keizerstraat, het stadshart van Den Helder.

Indeling van het bedrijf:

  • Aan tweezijden van het bedrijf is er een entree. Het restaurant is verdeeld in twee ruimtes, een zij-zaal voor circa 40 personen en het restaurant met diverse gezellige hoekjes en een leuk ingericht bar-buffet. Een ruim opgezette keuken met magazijn en personeelsruimte. Het restaurant heeft circa 82 stoelen.
  • Op de 1e verdieping is een magazijn en een grote ruimte waar seminars, vergaderingen en workshops worden georganiseerd.
    Voor de zaak een groot terras aan het water met uitzicht op de stad.

Vetput:
Aanwezig 5 jaar geleden nieuw geplaatst.

Website:
http://www.leukrestaurant.com

Personeel:
op aanvraag

Terras:
Circa 100m2 zonneterras met circa 65 stoelen

Openingstijden:
Mogelijkheden tot 7 dagen per week thans woensdag t/m zaterdag vanaf 10 uur en zondag vanaf 11 uur

Parkeerruimte:
Direct bij de onderneming op minder dan een minuut afstand enkele honderden parkeerplaatsen.

Bijzonderheden:
Dit bedrijf is thans onderdeel van meerdere bedrijven. Neem voor meer informatie contact op met ons kantoor

Voor meer informatie en een bezichtiging kunt u contact opnemen met ons kantoor via 072 509 07 70 of via het contactformulier.

Soort:
Restaurant/ Grandcafé

Provincie:
Noord-Holland

Plaats:
Den Helder

Bedrijfsoppervlakte:
579 m2

Verkoopoppervlakte:
200 m2

Bedrijfswoning:
Nee

Terras:
Ja

Speel automaten:
Nee

Brouwerijverplichting:
Nee

Datum van beschikbaarheid:
4 april 2022

Interesse?

Neem direct contact met ons op!

René Manten
072-509 0770
06-21208004
info@hvab.nl

Heeft u een vraag over dit object?

    * noodzakelijke gegevens