Verhuurd

Casco horeca/winkel Almere Haven

VMH5-2603

Verhuurd door HVAB Horecamakelaardij: Casco horeca/-winkelruimte op een goede locatie in Almere Haven met uitzicht op het Gooimeer.

Type Horeca:   
Casco horeca/-winkelruimte.

Status:
Het betreft hier een casco (horeca)-ruimte in een pand waar de basisvoorzieningen als keuken, afzuiging en gedeeltelijke inrichting alsmede de toiletgroepen al zijn gerealiseerd.

Soort/locatie:
Huurpand op A1 locatie aan de haven grenzend aan het winkelgebied van Almere-Haven. Het winkelgebied komt uit in het havengebied wat een mooie aansluiting is voor het winkelend publiek dat overdag komt lunchen of ’s avonds komt dineren na een dagje uit. Vanuit het toekomstige terras is er prachtig uitzicht op de de haven met de boten en kleine jachten met op de achtergrond t’ Gooimeer, uitkijkend op Huizen in t’ Gooi.
Almere Haven is op 20 minuten gelegen van het centrum van Amsterdam. Almere Haven heeft ruim 30.000 inwoners en is één van de kerngebieden van Almere met in totaal ruim 225.000 inwoners, vanuit perspectief wil/-kan het in de komende 10 jaar nog groeien naar 400.000 inwoners. Hiermee wordt één van de vijf grootste steden in Nederland.

Huurprijs
€ 2.300, – exclusief btw en inclusief VVE kosten per maand.

Bestemming:
Gemengd detailhandel horeca. Volledige horecabestemming is mogelijk met uitsluiting van zware horeca. Verdere toelichting geven wij graag tijdens een bezichtiging.

Omschrijving object:
De ruimte is opgedeeld in twee gedeelte, namelijk de begane grond en de Vide, waar tevens de keuken en de toiletten zijn gesitueerd.

Voor de zaak zijn er meer dan voldoende mogelijkheden voor het creëren van een terras met uitzicht op de haven. Het havengebied is in de zomer van 2021 volledig op de schop gegaan waardoor de uitstraling en de toegankelijkheid van het gebied vele malen vriendelijker is geworden als in het verleden. Alles is ruimtelijke opgezet met nieuwe beplantingen en het werkelijk fenomenale uitzicht.

De eigenaren zijn op dit moment in gesprek met de vve en de gemeente voor het plaatsen van een stukje serre en het open en toegankelijk maken van de voorzijde. Graag lichten wij dit verder toe in persoonlijk gesprek.

Indeling van het bedrijf:
Ruime entree met restaurant verkoopruimte, een trap naar de Vide, hier een tweede restaurant ruimte uitzicht naar zowel de haven als het winkel en parkeergebied. En deels ingerichte keuken en gescheiden dames- en herentoilet met een kleine berging. Aan de achterzijde op de begane grond bevindt zich nog een berging. Het pand is verder voorzien van mechanische ventilatie in een gezamenlijke Vetput.

Energielabel:
Label- A               

Bedrijfsoppervlakte:
Circa 90m2 + een berging van circa 8 m2.

Terras:
Circa 50m2

Openingstijden:
Mogelijkheden tot 7 dagen per week

Parkeerruimte:
Voldoende parkeermogelijkheden.

Voor bezichtigingen of vragen kunt u contact opnemen met ons kantoor via 072-509 0770 of via ons contactformulier. 

Soort:
Casco Horeca-/-Winkelruimte

Plaats:
Almere-Haven

Bedrijfsoppervlakte:
90 m2

Verkoopoppervlakte:
70 m2

Bedrijfswoning:
Nee

Terras:
Ja

Speel automaten:
Nee

Brouwerijverplichting:
Nee

Datum van beschikbaarheid:
9 december 2021

Interesse?

Neem direct contact met ons op!

René Manten
072-509 0770
06-21208004
info@hvab.nl

Heeft u een vraag over dit object?

    * noodzakelijke gegevens