Verkocht

Alkmaar Gedempte Nieuwesloot 117

VMH5-2630

Te koop aangeboden door HVAB Horecamakelaardij: Proeflokaal de Kleine Deugniet aan de Gedempte Nieuwesloot in het centrum van Alkmaar.

Type Horeca:   
Café/ speciaal-bier café

Soort/locatie:
Het betreft hier een exploitatie inclusief de inventaris en de huurrechten. Het betreft een centrumlocatie, aan de Nieuwesloot midden in het winkel en uitgaansgebied van Alkmaar.

Vetput:                                                                              
Aanwezig

Website                                                                            
http://kleine-deugniet.nl

Omschrijving object:
Zeer bekend speciaalbier café gelegen aan de Gedempte Nieuwesloot in het centrum van Alkmaar. Met veel liefde worden hier de heerlijkste bieren geschonken waar de kastelein van alles over kan vertellen. De zaak is sfeervol ingericht hij heeft een groot aantal biersoorten op tap, fles en blik bier.
Aan de gezellige lange bar voor de mooiste verhaal verteld en kennis uitgewisseld over bier. Tegenover de bank een aantal gezellige zitjes zo ook een aantal leuke ronde bord tafels achter in het bedrijf. Bedrijf is voorzien van een kleine keuken waar een bitterbal en een bittergarnituur wordt bereikt.

Met veel liefde en passie van de huidige eigenaar wordt er een groot assortiment aan speciaalbier geschonken. De zaak is ruim en overzichtelijk opgezet met veel keuze aan bieren op tap maar ook tientallen soorten fles bier.

De locatie is goed, in de nabijheid van diverse andere horeca en detailhandel. Recht tegenover de onderneming zit een hotel.

Indeling van het bedrijf:
Ruime opgezet café met openslaande deuren en een lange bar, diverse statafels, leuke zitjes . Tevens is er een kleine keuken met een ruim magazijn. Ruime toiletten gescheiden dames en heren.

Terras:
Beperkt voor de deur. Aan de overzijde van de straat wordt op dit moment gebruik gemaakt van het terras. Dit is door de gemeente gegund omdat de eigenaren van het hotel dit niet gebruiken.

Alkmaar is een is een stad met veel evenementen zoals  de grote kermis, 10 keer per jaar de kaasmarkt die bijna wereld beroemd is, Koningsdag kaaskoppen stad, de oktober feesten, blues weekend en wekelijks de markt. Alkmaar heeft een grote regionale functie met een grote aantrekkingskracht van toeristen en een rijk en goed uitgaansleven.

Openingstijden:
Mogelijkheden tot 7 dagen per week

Parkeerruimte:
Direct voor de deur en in de straat betaald parkeren.

Voor een bezichtiging en een verdere toelichting nodigen wij u graag uit. U kunt contact opnemen met ons kantoor op 072 509 0770 of via ons contactformulier.

Soort:
Bar/Café/Eetcafé

Provincie:
Noord-Holland

Plaats:
Alkmaar

Bedrijfsoppervlakte:
c.a. 118 m2

Verkoopoppervlakte:
c.a. 100 m2

Bedrijfswoning:
Nee

Terras:
Ja

Speel automaten:
Nee

Brouwerijverplichting:
Nee

Datum van beschikbaarheid:
11 september 2022

Interesse?

Neem direct contact met ons op!

René Manten
072-509 0770
06-21208004
info@hvab.nl

Heeft u een vraag over dit object?

    * noodzakelijke gegevens