Verhuurd

Casco horeca/-winkel in Sint Maartenszee

VMH-2561

Verhuurd door HVAB Horecamakelaardij: Multifunctionele casco winkel/-kantoor of horecaruimte in badplaats Sint Maartenszee aan de Noord-Hollandse kust.

Type Horeca:   
Winkel/-kantoor of horecaruimte

Soort/locatie:
Huurpand op een toeristen locatie in een recreatiegebied.

Plaats/ Regio:
In badplaats Sint-Maartenszee aan de Noord-Hollandse kust. Direct naast een groot kinder-speelparadijs tussen twee grote vakantiehuisparken op circa 400 m2 van de kust.

Huur per maand:

Omschrijving object:
Multifunctionele bedrijfsunit geschikt om te gebruiken als winkel, kantoor of horecaruimte op loopafstand van de duinen en het strand van Sint Maartenszee.

Het pand heeft een bruto vloeroppervlakte van 65 m² en is gevestigd aan de wandelboulevard, dit is een commerciële plint met bovenwoningen en achter het pand een groot parkeerterrein.

De ruimte is recent opnieuw gespoten en geschilderd, ook zijn er nieuwe wandcontactdozen aangelegd en de toiletruimte geheel vernieuwd. Daarnaast worden in overleg met de eigenaar de volgende investeringen nog gedaan:

  • Nieuwe pantry/-keukenblok;
  • Nieuwe CV installatie.

Het betreft een toeristenlocatie, in de directe omgeving zijn er meerdere campings en bungalowparken alsmede attractiepark De Goudvis en ECN. Bel voor meer informatie met ons kantoor.

Indeling van het bedrijf:
De ruimte is vanaf de wandelboulevard bereikbaar middels een dubbele entreedeur, aan de parkeerplaats (achter) zijde bereikbaar via een eigen voordeur. Binnenkomend door de voordeur staan we in de hal met meterkast, cv en berging alsmede het toilet. Tussenhal met magazijnruimte, dichte keuken en drie vertrekken. De indeling is flexibel te wijzigen.

Bestemming:
Het vigerende bestemmingsplan is Buitengebied Zijpe vastgesteld op 18 mei 2016 met als bestemming Recreatie – Verblijfsrecreatie 3 en een functieaanduiding “dienstverlening”. De maximum bouwhoogte bedraagt 7,5 meter.

Gebiedsontwikkelingen:
Dit gebied is volop in ontwikkeling met steun van Europese subsidies. Er liggen grote plannen voor de bouw van appartementencomplexen en een groot hotel.

Bedrijfswoning:
Nee     

Verkoopoppervlakte:
59 m2.

Personeel:
Nee

Terras:
Terrasmogelijkheden voor het pand.

Parkeerruimte:
Ruime gratis parkeergelegenheid op achtergelegen parkeerplaats.

Neem direct contact op via 072-509 0770 voor meer informatie of kom direct met HVAB Horecamakelaardij in contact via het contactformulier.

Soort:
Casco Horeca-/-Winkelruimte

Provincie:
Noord-Holland

Plaats:
Sint Maartensvlotbrug, Sint-Maartenszee

Bedrijfsoppervlakte:
c.a. 65m2 m2

Verkoopoppervlakte:
c.a. 59m2 m2

Bedrijfswoning:
Nee

Terras:
Nee

Speel automaten:
Nee

Brouwerijverplichting:
Nee

Datum van beschikbaarheid:
8 februari 2021

Interesse?

Neem direct contact met ons op!

René Manten
072-509 0770
06-21208004
info@hvab.nl

Heeft u een vraag over dit object?

    * noodzakelijke gegevens