VMH5-2538 Lunchroom op A locatie in Zaandam

Te koop aangeboden door HVAB Horecamakelaardij: Lunchroom met zeer goede omzetten gelegen op een unieke locatie in het bruisende stadshart van Zaandam.

Type Horeca:    
Daghoreca/ lunchroom op centrum locatie in de directe nabijheid van diverse grote hotelketens als Easy-hotel, Het zaanhotel, Inntel hotel, de Primarkt, Albert Heijn, Media-markt de Hema, ZARA en de C & A-mode.
Thans wordt er een Délifrance formule gevoerd.

Soort/locatie:
Het betreft hier een exploitatie welke inclusief de inventaris wordt aangeboden. Het bedrijf is gevestigd op een centrum locatie in Zaandam, Gemeente Zaanstad provincie Noord-Holland. In de directe nabijheid vindt u diverse grote hotelketens als Easy-hotel, Het Zaanhotel, Inntel hotel, de Primarkt, Albert Heijn, Media-markt de Hema, ZARA en de C & A-mode.

Omschrijving object:
Deze dagzaak ligt midden in het winkelcentrum “de Hermitage”. Op 50 meter van de roltrappen van de Q-Park parkeergarage, aan het binnenwater met rondom een bioscoop Pathé, grote winkelketens en 3 grote hotels met ruim 500 kamers en komend jaar nog een uitbreiding van 120 kamers.

Tevens is deze lunchroom gelegen op steenworp afstand van het hoofdkantoor van De AH-groep (Albert Heyn), de Zaantoren en het centraal station van Zaandam.

De inventaris is zeer goed onderhouden en deels in nieuwstaat. Dit horecabedrijf beschikt als enige in de nabije omgeving  over een drijvend terras.

Boven het winkelcentrum en in de directe omgeving zijn diverse nieuwbouw appartementen gerealiseerd en er lopen nog diverse nieuwbouwplannen waarbij er zeker nog eens 1000 appartementen zullen bijkomen.

Wij nodigen u dan ook graag uit voor een bezichtiging.

Verzorgingsgebied en doelgroepen:
Zo’n 70 % van de gasten is toerist, Zaandam ligt in de schaduw van Amsterdam. Jaarlijks komen honderdduizenden toeristen naar Zaandam voor onder andere de Zaanse Schans, maar ook voor het bezoeken van dit moderne Winkelcentrum dé Hermitage Shopping en de grote Pathé bioscoop. Dit winkelcentrum heeft een enorm winkelaanbod en is een prachtige architectonische bezienswaardigheid door de typisch Zaanse bouw. Grote aantallen hotelbezoekers komen hier dagelijks ontbijten en lunchen, iets waar de huidige ondernemer perfect op inspeelt met diverse ontbijt modelijkheden en verse jus d’orange. Ook profiteert het bedrijf van de jaarlijkse DAM tot DAM loop, één van de drukste dagen van het jaar.

Indeling van het bedrijf:
Ruime entree met direct de verkoopbalie, (Dit maakt balie en passant verkoop mogelijk), de verkoopruimte met 60 zitplaatsen, aan de achterzijde een lage bank tegen de muur, gescheiden toiletgroepen, magazijn en voorbereidingskeuken.

Omzet:
Hoge omzetten met prima en goede rendementen.

Servicekosten/ VVE:
€ 144,17 per maand + promotiekosten € 39,67

Bestemming:
Horecacategorie 3 en 4

Vetput:
Nee

Website:
https://delifrancerestaurants.com/zaandam

Personeel:
vrij van personeel over te nemen.

Terras:
Circa 100 m2 met circa 46 + 24 stoelen dit bedrijf beschikt over een uniek drijvend terras uit. Nieuwbouw 2015. (zie ook de foto’s)

Openingstijden:
Momenteel 7 dagen per week va 8 uur tot 17.00 uur

Parkeerruimte:
Een zeer grote parkeergarage van Q-park onder de zaak voor ruim 900 auto’s

Leveranciersverplichting:
Thans maakt de onderneming gebruik van de Délifrance formule

Bijzonderheden:
Bij het aantonen van de financiële gegoedheid krijgt u volledig inzien in de financiële stukken.
In het Voorjaar 2020 is het mogelijk de onderneming zonder de Délifrance formule over te nemen.

Wij vertellen u graag meer over dit prachtige bedrijf, neem direct contact op via 072-509 0770 of via ons contactformulier.

Interesse?
Neem direct contact met ons op!

René Manten 072-509 0770 06-21208004 info@hvab.nl

Gegevens van dit object

 • Status: Top object
 • Objectnummer: VMH5-2538
 • Provincie: Noord-Holland
 • Plaats: Zaandam
 • Prijs invgw: € 275.000,-
 • Prijs huur: € 4.719,24 ex btw
 • Bedrijfsoppervlakte: 136 m2
 • Verkoopoppervlakte: 100 m2
 • Bedrijfswoning: Nee
 • Speelautomaten: nee
 • Brouwerijverplichting: Nee
 • Terras: N.V.T

Stel ons een vraagStel ons een vraag over VMH5-2538 Lunchroom op A locatie in ZaandamTop object