Verhuurd

Horeca/-winkelruimte in badplaats Sint Maartenszee

VMH5-2560

Verhuurd door HVAB Horecamakelaardij: Horeca/-winkelruimte op een strategische locatie in Sint Maartenszee aan de Noord-Hollandse kust op loopafstand van de duinen en het strand.

Type Horeca:   
Horeca/-winkelruimte

Soort/locatie:
Huurpand, gelegen in een recreatiegebied op c.a 10 minuten lopen van het strand.

Plaats/ Regio:
In de badplaats Sint-Maartenszee op circa 1000 meter van de Noord-Hollandse kust. Het pand ligt naast de N502, de verbinding tussen o.a. Petten, Sint-Maartenszee, Callantsoog, Julianadorp en Den Helder.

Huur per maand:

Overname bedrijfsinventaris
In overleg! Dit pand is compleet ingericht als cafetaria-viszaak (zie foto’s, dit is de huidige staat). Het is mogelijk deze bedrijfsinventaris over te nemen. Er is onder andere een hoogwaardige oven/bakwand, verkoopbalie/-vitrine, spoelkeuken en ijsmachine. De keukenapparatuur is compleet, neem voor meer informatie en prijzen contact op met ons kantoor.

Omschrijving object:
Horeca/-winkelruimte met zonneterras gelegen aan de Noord-Hollandse kust in Badplaats Sint-Maartenszee. De ruimtes zijn een perfecte locatie voor een brasserie, eetcafé en/-of restaurant.

Het betreft een strategisch gelegen hoekpand aan de winkelpromenade, gevestigd tussen het parkeerterrein, de Goudvis en de strandopgang in. De Promenade is gericht op toerisme, dagjesmensen, bewoners en gasten van de omringende vakantieparken. Achter de winkels ligt een groot parkeerterrein voor circa 300 auto’s die hier gratis kunnen parkeren.

In deze recreatieve omgeving bevinden zich diverse campings en bungalowparken alsmede Attractiepark De Goudvis (degoudvis.eu) en ECN. De locatie is goed bereikbaar voor snelverkeer, fietsers en wandelaars. Voor en naast het pand zijn er terrasmogelijkheden.

Indeling van het bedrijf:
Het pand is gelegen op de begane grond. Er zijn twee achteringangen, drie ruime openslaande deuren, verkoopbalie, gescheiden toiletgroepen, CV-installatie en een alarm.

Bedrijfsoppervlakte en uitbreiding:
C.a. 130m2, eventueel uit te breiden met nog eens 65m2.  De naast gelegen winkel/-horecaruimte (Zeeweg 75) staat momenteel leeg, het is mogelijk deze erbij te huren. Neem voor meer informatie contact op met ons kantoor.

Bestemming:
Veel mogelijkheden vanuit het bestemmingsplan. Het vigerende bestemmingsplan is Buitengebied Zijpe vastgesteld op 18 mei 2016 met als bestemming Recreatie – Verblijfsrecreatie 3 en een functieaanduiding “dienstverlening”.  Lees meer via Gebiedsvisie.

Gebiedsontwikkelingen:
Dit gebied is volop in ontwikkeling met steun van Europese subsidies. Er liggen grote plannen voor de bouw van appartementencomplexen en een groot hotel.

Borgsom:
Drie maanden borg.

Overname personeel:
Nee

Terras:
Ruim zonneterras rondom het pand.

Parkeerruimte:
Gratis parkeren achter de winkels voor circa 300 auto’s

Neem direct contact op via 072-509 0770 voor meer informatie of kom direct met HVAB Horecamakelaardij in contact via het contactformulier.

Soort:
Casco Horeca-/-Winkelruimte, Restaurant/ Grandcafé

Provincie:
Noord-Holland

Plaats:
Sint-Maartenszee

Bedrijfsoppervlakte:
130 m2

Bedrijfswoning:
Nee

Terras:
Nee

Speel automaten:
Nee

Brouwerijverplichting:
Nee

Datum van beschikbaarheid:
3 januari 2021

Interesse?

Neem direct contact met ons op!

René Manten
072-509 0770
06-21208004
info@hvab.nl

Heeft u een vraag over dit object?

    * noodzakelijke gegevens