VMH5-2361 Cafébedrijf met zalen in Nieuwe Niedorp

Verkocht!! Dit schitterende bedrijf is gevestigd in het monumentale dorpshuis van Nieuwe Niedorp, het bedrijf heeft een zeer rijk verenigingsleven en heeft een belangrijke functie in de gemeenschap.

Type Horeca:   
Café Zalencentrum

Soortobject:
Exploitatie, Dorpshuis zalencentrum

Omschrijving inventaris:
Een zeer verzorgde goed onderhouden inventaris, met in het café enkele karakteristieke sfeervolle elementen. Er zijn op dit moment 2 verschillende vergaderruimtes met mogelijkheid voor een 3e, , deze zijn voorzien van handzame en stapelbare inventaris. Eén grote zaal die kan worden gebruikt van feestzaal tot Kolfbaan. Tussen de grote zaal en het café bevindt zich het foyer met 3 wedstrijd biljarts. Zeer complete nette keuken die voor zover waarneembaar aan alle HACCP voorschriften voldoet.

Omschrijving object:
Dit schitterende bedrijf is gevestigd in het monumentale dorpshuis van Nieuwe Niedorp, het bedrijf heeft een zeer rijk verenigingsleven en heeft een belangrijke functie in de gemeenschap. Zo beschikt het bedrijf over 4 kolfclubs, 4 biljartclubs, een bridgeclub, toneelvereniging, zangvereniging en zijn de A.N.B.O. (algemene Nederlandse bond oudere) en de line danceclub er kind aan huis. Daarnaast worden hier bijeenkomsten van de gemeente en politieke partijen gehouden en worden er regelmatig “Keez-avonden” georganiseerd. Ook de kermis wordt hier tweemaal per jaar gevierd! Het is eigenlijk teveel om op te noemen! Natuurlijk is dit bedrijf ook voor fietsers, feesten, partijen en passanten een bekende stek. Het bedrijf laat omzetten/winsten zien waardoor het bedrijf eigenlijk turn-key kan worden overgedragen. Dit is zeker gezien de zeer vriendelijke huur en de staat van onderhoud een buitenkansje voor een goed horecaondernemersstel.

Indeling van het bedrijf:
Hoofdingang aan de dorpsstraat met vergaderruimte en eigentoiletgroep, ruim café met diverse hoekjes en een grote bar met stamtafel. Een foyer met drie biljarts, garderobe, grote moderne toiletgroepen. Tweede zijingang (dagelijkse ingang), de grote zaal met in de vloer een kolfbaan, toneel en 2e grote bar, zeer ruime keuken met daarachter magazijnen en opslag.                           

Perceeloppervlakte:
Op aanvraag

Personeel:
Geen personele verplichtingen

Terras:
Ja, mogelijkheid voor circa 40 stoelen en 10 tafels

Openingstijden:
Momenteel 5 dagen zaterdag en zondag gesloten met uitzondering van de evenementen

Parkeerruimte:
Op de openbare weg en op 1 min lopen ruimte voor circa 100 voertuigen

Omzet indicatie:
Op aanvraag                                                    

Klik hier voor meer informatie over horeca in Nieuwe Niedorp, of kom direct met ons in contact via het contactformulier.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Interesse?
Neem direct contact met ons op!

René Manten 072-509 0770 06-21208004 info@hvab.nl

Gegevens van dit object

 • Status: Verkocht
 • Objectnummer: VMH5-2361
 • Provincie: Noord-Holland
 • Plaats: Nieuwe-Niedorp
 • Perceeloppervlakte: Op aanvraag m2
 • Bedrijfsoppervlakte: 300 m2
 • Verkoopoppervlakte: 150 m2
 • Bedrijfswoning: Nee
 • Speelautomaten: ja
 • Brouwerijverplichting: Nee
 • Terras: Met terras
 • Leveranciers: Heineken Brouwerij

Stel ons een vraagStel ons een vraag over VMH5-2361 Cafébedrijf met zalen in Nieuwe NiedorpVerkocht