VMH5-2511: Restaurant op vakantiepark Landal Dwergter Sand

Verhuurd door HVAB Horecamakelaardij: Vlak over de grens in een schilderachtig natuurgebied bieden wij deze unieke restaurant-exploitatie aan op Landal Dwergter Sand (Duitsland).

Type horeca
Restaurant op vakantiepark.

Locatie:
Op een prachtige locatie in een centraal gebouw op het vakantiepark Landal Dwergter Sand in Molbergen-Dwergte, gelegen in de direct omgeving van in het district Cloppenburg, Nedersaksen.

Over het park:
Het vakantiepark heeft 160 vakantiewoningen die door het hele jaar worden verhuurd. De vakantiehuizen bieden plaats aan 4 tot 12 personen. Het park wordt op korte termijn uitgebreid mer aan het meer met 24 vakantiehuizen.

Dit vakantiepark in Molbergen is er om ontdekt te worden door de wandelaar, fietser, golfer en natuurliefhebber. Het vakantiepark heeft een overdekt zwembad en een 100 m² groot luchtkussen. Ook kunt u kunt heerlijk afkoelen in de recreatieplas naast het vakantiepark, dat allemaal op nog geen uur rijden van de Nederlandse grens.

Beschrijving
Voor het restaurant op het park wordt een goede kandidaat/-opvolger gezocht. Het restaurant is ongeveer 150 m²  groot op de begane grond en biedt plaats aan circa 70 personen. Buiten het gebouw op het aangrenzende zonneterras is nog een plaats voor circa 70 personen. Ook is er binnen nog een ruimte beschikbaar die wordt gebruikt voor speciale evenementen.

Het complete interieur en exterieur inclusief volledige keuken zit verdisconteerd in de maandelijkse netto pachtprijs van € 2.850,-.

Link naar de website:
https://www.landal.nl/parken/dwergter-sand

Personeel:
Op aanvraag

Parkeren:
Voldoende gratis parkeren op eigen terrein.

Type verlichting:
gas, energiecertificaat geldig tot xx

Neem direct contact op met ons kantoor voor meer informatie over dit object via 072-509 0770 of via ons contactformulier.

Interesse?
Neem direct contact met ons op!

René Manten 072-509 0770 06-21208004 info@hvab.nl

Gegevens van dit object

  • Status: Verkocht
  • Objectnummer: VMH5-2511
  • Provincie: Buitenlandse Objecten
  • Plaats: Duitsland Molbergen
  • Bedrijfsoppervlakte: 150 m2
  • Bedrijfswoning: Nee
  • Speelautomaten: nee
  • Brouwerijverplichting: Nee
  • Terras: Met terras

Stel ons een vraagStel ons een vraag over VMH5-2511: Restaurant op vakantiepark Landal Dwergter SandVerkocht