VMH5-2381 Sportcafé de Walvis is in Sporthal Beverwijk

Verkocht door HVAB Horecamakelaardij:Prachtig goed lopende exploitatie in de vorm van een sportcafé/kantine in het sportcomplex van Beverwijk. Object met veel potentie en mogelijkheden

Type Horeca:   
Exploitatie van Sportcafé de Walvis in de prachtige sporthal van Beverwijk

Omschrijving inventaris:
De complete inventaris welke aanwezig is in dit object is van hoogwaardige kwaliteit en goed onderhouden en volledig eigendom. Voor zover waarneembaar voldoet de keuken aan de benodigde HACCP normen.

Omschrijving object:
Een grote verzorgde sportkantine in een sportcomplex Beverwijk, de sporthal Beverwijk (in de volksmond de Walvis genoemd vanwege zijn bijzondere dakconstructie) is een grote  accommodatie waarin maximaal 1.800 personen mogen worden toegelaten. De sporthal heeft een vaste tribune met 600 zitplaatsen. Het aantal zitplaatsen kan worden uitgebreid naar 1.000. De sporthal beschikt over een aantal nevenruimten van waaruit de zaal steeds goed te zien is.

De sporthal biedt onderdak aan de plaatselijke sportverenigingen voor trainingen en competities zoals volleybal, basketbal, badminton, zaalvoetbal en zaalhockey. Door de weeks en overdag wordt de sporthal gebruikt door het Kennemer College voor gymlessen, maar ook tentamens en examens. Verder organiseert deze school regelmatig andere sportactiviteiten.

Regionaal biedt de sporthal onderdak aan de turnbond KNGU en de Judo Bond afdeling Noord-Holland voor het houden van wedstrijden,  competities en kampioenschappen. Samen met de competities van de plaatselijke sport geeft dit een gevarieerde bezetting in de weekenden.

Een aantal keer per jaar wordt de sporthal gebruikt voor grote evenementen zoals concerten, Kick Boks Gala, Sportfair en andere niet sportevenementen. Met name in de weekenden wordt de meeste omzet gegenereerd. Naast koffie en een drankje aan de bar is er een keuken aanwezig voor de kleine menukaart. Maar ook bij grote evenementen heeft de keuken voldoende capaciteit.

Indeling van het bedrijf:
Ruime kantine met circa 80 zitplaatsen die allemaal uitzicht hebben op de sportvloer, een rookruimte (voor circa 20 personen), een zaal voor besloten feesten (voor circa 70 personen) met eveneens uitzicht op de sportvloer. Daarnaast voldoende sanitaire voorzieningen welke worden schoongemaakt en onderhouden door het sportcomplex.

Personeel:
Wordt alleen gewerkt met oproepkrachten met 0-urencontracten

Openingstijden:                                                            
7 dagen per week van 18.00 tot 24.00. Zaterdag en zondag van 8.00 uur tot 24.00. op evenementen aangepaste tijden.

Parkeerruimte:
Voor de onderneming gratis parkeren, voor circa 200 auto’s.

 Bijzonderheden;
De sporthal gebouwd in 1971 en voldoet aan alle moderne eisen en  heeft nieuwe en ruime kleed en doucheruimten. De sporthal is tegen inbraak  beveiligd en heeft een automatische brandmelderinstallatie met doormelding naar een alarmcentrale.  De sporthal is eigendom van de Stichting Sportaccommodaties Beverwijk. Met het bestuur van de stichting dient overeenstemming  te worden bereikt door middel van het afsluiten van een huurovereenkomst inzake het huren van bedrijfsruimte. Het bestuur beslist mede op basis van een te overleggen businessplan.   

Klik hier voor meer informatie over horeca in Beverwijk of kom direct met ons in contact via het contactformulier. Telefonisch zijn wij bereikbaar op 072-509 0770. 

BeBeverwijk waren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Interesse?
Neem direct contact met ons op!

René Manten 072-509 0770 06-21208004 info@hvab.nl

Gegevens van dit object

  • Status: Verkocht
  • Objectnummer: VMH5-2381
  • Provincie: Noord-Holland
  • Plaats: Beverwijk
  • Bedrijfsoppervlakte: 200 m2
  • Verkoopoppervlakte: 160 m2
  • Bedrijfswoning: Nee
  • Speelautomaten: nee
  • Brouwerijverplichting: Nee
  • Terras: N.V.T

Stel ons een vraagStel ons een vraag over VMH5-2381 Sportcafé de Walvis is in Sporthal BeverwijkVerkocht